La Recerca a l'ETSEA

La Universitat de Lleida (UdL) és la primera institució d'investigació de l'Estat espanyol en excel·lència científica en Agricultura, segons l’informe del Ministeri d'Economia i Ccompetitivitat. Es tracta de l'Anàlisi ICONO: Principals institucions d'investigació excel·lents per àrees de coneixement 205-2014, un document sobre la posició que ocupen les institucions de recerca espanyoles en les 27 grans àrees de coneixement de la base de dades Scopus, tot atenent a criteris d'excel·lència científica. La Universitat de Lleida (UdL) és la segona institució científica més influent del món pel que fa a Ciència i Tecnologia dels aliments, segons l'estudi elaborat per la companyia Thomson Reuters sobre l'estat de la innovació al 2015 (The future is open. 2015 State of Innovation), situant-se la UdL només per sota de la University of British Columbia, al Canadà.

La Universitat de Lleida (ETSEA) ha assolit la primera posició en el rànking I-UGR  d'universitats espanyoles (edició 2013) en la disciplina de Tecnologia d'Aliments i la tercera posició en Agricultura.

 

La Universitat de Lleida disposa d'un web interactiu que recull la productivitat científica del seu personal investigador i la principal informació sobre els grups de recerca es pot trobar a la base de dades GREC