Eva López, guanyadora del II Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica. Edició 2019

Descarregar Pdf
Diseño-sin-título-62
Pàgines de mostra del TFM

L'alumna Eva López, ha resultat guanyadora del II Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica. Edició 2019, que convoca el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya amb la col·laboració de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) que vol premiar el talent i l’excel·lència dels Treballs Final de Màster (TFM) de la titulació superior de Màster en Enginyeria Agronòmica.

Dels treballs candidats al premi del curs acadèmic 2018-2019, el jurat ha decidit atorgar el premi a l'alumna Eva López pel seu treball "potencial de la tecnología radar para la caracterización del cultivo de la vid. aplicació a domaine du chapitre, montpellier (frança)"

L’acte de lliurament del II Premi d’Excel·lència al Millor Treball Final del Màster en Enginyeria Agronòmica tindrà lloc durant la celebració de la Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya prevista pel proper divendres, 29 de novembre.

Per a més informació sobre l’acte:  JUNTA/ASSEMBLEA GENERAL ENGINYERS AGRÒNOMS

MÉS INFORMACIÓ:

Lliurament dels Premis Nacionals de la Producció Ecològica ‘Andrés Núñez de Prado’ 2019