Nit Europea de la Recerca a Lleida

Informació de l'esdeveniment
Web:
Nit Europea de la Recerca a Lleida
Inici:
 | 

La Universitat de Lleida torna organitzar la Nit Europea de la Recerca a Lleida el dia 27 de novembre per la tarda.

Aquest any compta amb la particularitat que el consorci català format per la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat de Vic (UVic), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Rovira i Virgili (URV), l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) ha aconseguit finançament pel projecte European Researchers' Night dins el programa dins el programa H2020, pel projecte anomenat EuNightCat20 (GA954506) per organitzar la Nit Europea de la Recerca a Catalunya.

El lema principal d'aquesta edició és “Recerca pel canvi”, amb l'objectiu de mostrar com és d’important la recerca de les institucions catalanes per millorar el nostre dia a dia.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d'Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

Tradicionalment aquest esdeveniment se celebra l’últim divendres de setembre, tot i que la seva popularitat fa que s’allargui durant els dies previs i el cap de setmana. Aquesta edició, però, donada la incertesa de la situació, finalment s'ha optat per fer-ho tot en format on-line.

El centre de recerca INSPIRES és l'encarregat de coordinar l'organització de les activitats. Com a novetat l'any passat es va organitzar un Europe's Corner, amb la intenció que el públic assistent pogui conèixer els projectes europeus que fan els diferents grups de recerca de la UdL.

Podreu mantenir-vos informats de les novetats referents a les activitats i el programa definitiu de la Nit Europea de la Recerca a Lleida.

 

Agenda