Premiats dos treballs de fi de grau sobre ametllers i restauració hidrològica forestal

Alba Águila i Arnau Ribes es reparteixen el guardó concedit per l'ETSEA i el CETAFC

Descarregar Pdf
Ametller
Ametllers

La graduada en Enginyeria Forestal, Alba Águila Gil, i el graduat en Enginyeria Agrària i Alimentària, Arnau Ribes Baules, es reparteixen enguany el Premi al Millor Treball Final de Carrera que concedeixen l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL) i el Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals (CETAFC)-Delegació de Lleida.

El guardó, dotat amb 1.000 euros, s'ha adjudicat ex-aequo als seus respectius projectes sobre restauració hidrològica forestal del barranc de Port Ainé (Pallars Sobirà) i una plantació súper intensiva d'ametllers a Soses (Segrià). Els treballs han estat tutoritzats pels professors d'aquest centre de la UdL, Raúl López i Miquel Pascual, respectivament.

El jurat - format pel director de l'ETSEA, Jordi Graell; el president del CETAFC-Lleida, Josep Dadón; i els caps d'estudi de l'ETSEA, Cristina Fernández i Jaume Arnó- ha escollit aquests dos treballs dels àmbits agrícola i forestals com els millors entre tots els presentats i defensats a l'Escola en el curs 2019-2020. N'han valorat tant el seu contingut tècnic com la presentació del mateix, així com l'actualitat de la problemàtica a resoldre que hi plantegen, l'interès i l'aplicació pràctica, la innovació, el respecte al medi ambient, l'ús de noves tecnologies, l'estalvi energètic, la sostenibilitat, i la viabilitat tècnica-econòmica de la transformació objecte del projecte.

Text: Premsa UdL