La European Weed Research Society encarrega al Grup de Malherbologia i Ecologia Vegetal de la UdL la celebració del seu 20è Simposi l’any 2025 a Lleida

Descarregar Pdf
Simposi Malherhobologia
Moment de l’Assemblea de la EWRS on es decideix la seu del proper congrés de l’any 2025. Hom pot veure la Seu Vella projectada

Durant la recent celebració del 19è Simposi de la European Weed Research Society (EWRS) a Atenes (Grècia), la Junta Directiva de l’esmentada Societat ha adjudicat al grup de Malherbologia i Ecologia Vegetal de la UdL la celebració del proper simposi europeu, el qual tindrà lloc a Lleida durant el mes de juny de 2025.

El grup de Malherbologia i Ecologia Vegetal de la UdL (www.grem.udl.cat) és un grup de recerca especialitzat en l’estudi de la biologia, ecologia i els mètodes de control de les males herbes dels camps de conreu. El grup està constituït per set doctors i quatre investigadors predoctorals, tots ells membres de la EWRS (www.ewrs.org) i participen activament en diferents grups de treball, coordinant, a més, un d’ells.

L’organització del 20è Simposi Europeu a Lleida l’any 2025 esdevé un reconeixement a l’activitat de recerca que porta a terme el grup així com del seu nivell d’internacionalització. El Simposi es preveu a l’Auditori de Cap-Pont i comptarà amb la participació, en el comitè organitzador, dels membres de l’esmentat grup així com d’investigadors en malherbologia del CITA d’Aragó, de la UPC i del DARP, tots ells formats en el si del grup de la UdL. Per a portar a terme l’esmentat Simposi es comptarà amb la col·laboració de la Fundació Universitat de Lleida.

En l’esmentat simposi es preveu la presència dels especialistes en ecologia de males herbes més destacats a nivell mundial i dels millors experts en l’estudi dels mecanismes de resistència als herbicides.