Jornada tècnica: Investigacions per millorar la qualitat de l’oli d’oliva

63a Fira Agrària de Sant Miquel

Oli d'oliva
Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Fira de Lleida, Saló Veyrat
Adreça:

Av. de Victoriano Muñoz 25001 - LLEIDA

Preu:
Gratuït
Web:
Programa
Inici:
 | 
Finalització:
 | 

Presentació

La qualitat és el punt clau per aconseguir un elevat valor i preu en la comercialització dels olis d’oliva verges. Aquesta qualitat ve influenciada per diversos factors de camp i de processat, els quals es poden modular basant-se en coneixements derivats de la investigació científica i tecnològica. A més, un element diferenciador de la qualitat d’aquests olis (respecte a altres greixos) és el seu alt valor nutritiu i saludable, el qual s’ha demostrat a partir de diversos estudis que s’han portat a terme. La jornada va dirigida a productors, elaboradors i professionals del sector dels olis d’oliva verges, interessats en conèixer alguns dels resultats obtinguts en recents investigacions sobre les possibilitats de millora de la qualitat dels olis d’oliva verges.

Inscripció a la jornada.