II Simposi Espanyol de Fisiologia i Millora de Cereals

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Còrdova
Web:
Flyer del programa
Inici:
 | 
Finalització:
 | 

En el marc de la  Xarxa FiRCMe (Fisiologia del Rendiment i Qualitat per a la Millora de Cerealss'organitza l'II Simposi Espanyol de Fisiologia i Millora de Cereals (#SEFiMeC) obert a tota la comunitat científica mediterrània interessada en aquestes àrees temàtiques, encara que les contribucions de països no mediterranis també seran benvingudes.

L'objectiu d'aquest Simposi és crear un espai fèrtil per a l'intercanvi i la possibilitat de facilitar sinergies entre grups científics que treballen en temes de fisiologia, genètica i millora de cereals. Les col·laboracions i sinergies entre grups espanyols i d'altres països en aquests camps científics milloraran els nivells de multidisciplinariedad, impacte i internacionalització de l'activitat investigadora que ja realitzen, en la cerca de solucions per a l'agricultura global, i en particular la de zones mediterrànies. Per això, aquest esdeveniment pot facilitar l'establiment de consorcis que potencialment poguessin participar en accions de la iniciativa euromediterránea Partnership on Research and Innovation in the Mediterranean Area (COSINA), centrada en el maneig sostenible de l'aigua i dels sistemes agroalimentaris.

Aquest Segon Simposi Español de Fisiologia i Millora de Cereals se centrarà sobre la fisiologia i millora de la qualitat (industrial, nutricional) sense perdre de vista els aspectes de la fisiologia i millora del rendiment. Això implica que tant els treballs que se centrin en aspectes de rendiment, fisiologia així com de qualitat seran benvinguts.

Simposium