El valor de la recerca de l’ETSEA per Catalunya

La quantitat de publicacions en revistes SCI de l’ETSEA es compara amb la d’altres universitats i el Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) (Font: Web of Science, Web of Knowledge; Institute for Scientific Information):

image013



El impacte d’aquestes mateixes publicacions (cites en revistes SCI) és (Font: Web of Science, Web of Knowledge; Institute for Scientific Information):

image014



El nombre de grups de recerca consolidats per la Generalitat de Catalunya en els àmbits de l’agricultura, l’alimentació, el forest i el medi ambient per institucions és (Font: Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)):

 image015



La UdL (ETSEA) ocupa la posició 95 entre les primeres 565 (primer 1% mundial) institucions de recerca a l’àmbit de Ciències Agroalimentàries del món pel que fa al nombre (quantitat) de publicacions en revistes SCI. És a dir, en aquest àmbit és la primera institució de recerca de Catalunya (Font: Essential Science Indicators, Web of Knowledge; Institute for Scientific Information)

 image016



La UdL (ETSEA) ocupa la posició 75 entre les primeres 565 (primer 1% mundial) institucions de recerca a l’àmbit de Ciències Agroalimentàries del món pel que fa a la qualitat-impacte (nombre de cites en revistes SCI). És a dir, en aquest àmbit és la primera institució de recerca de Catalunya (Font: Essential Science Indicators, Web of Knowledge; Institute for Scientific Information)

 image024



Segons el rànking de la Universitat de Granada, la UdL és la segona de Catalunya en la disciplina d'Agricultura i la primera en la disciplina de Ciència i Tecnologia dels Aliments

 image024 image019



Recopilació d'informació: Dr. Pedro Elez Martínez, Departament de Tecnologia d’Aliments de la UdL