Ajut postdoctoral en agroalimentació

La Fundació Triptolemos beca Rosa Maria Florensa

Descarregar Pdf

La Fundació Triptolemos ha concedit un ajut postdoctoral a Rosa Maria Florensa, professora associada del Departament d'Administració d'Empreses de la Universitat de Lleida (UdL), que realitzarà estades postdoctorals en el  Departament de Ciències Agràries i del Medi Natural de la Universitat de Saragossa (UNIZAR) que serviran per enfortir les relacions científiques i acadèmiques entre ambdós institucions, de la mà de Maria Teresa Maza (UNIZAR) i Antoni Colom, professor titular de l’ETSEA i de la FDET.

Com a producte d'aquesta mobilitat es preveu elaborar comunicacions que analitzen el sector agroalimentari des de la perspectiva de la cadena de valor i de la comercialització, fer seminaris interns d'intercanvi de dades i col·laborar en projectes de recerca sobre aquest àmbit.

El finançament d'aquesta convocatòria s'emmarca en el conveni signat entre Fundació Triptolemos i la Fundació "la Caixa". El projecte es va iniciar en el marc dels Campus d'Excel·lència Internacional, promoguts pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. La Fundació Triptolemos, a través de la XARXA CEIAA, promou ajudes de mobilitat, estades post doctorals i trasllats temporals de doctors amb l'objectiu de contribuir a una major articulació entre les pròpies universitats de la Fundació i el sector empresarial en el camp agroalimentari.