Jornada tècnica: Investigacions per millorar la qualitat de l’oli d’oliva
63a Fira Agrària de Sant Miquel
- Lloc:
- Fira de Lleida, Saló Veyrat
- Adreça:
Av. de Victoriano Muñoz 25001 - LLEIDA
- Preu:
- Gratuït
- Web:
- Programa
- Inici:
- |
- Finalització:
- |
Presentació
La qualitat és el punt clau per aconseguir un elevat valor i preu en la comercialització dels olis d’oliva verges. Aquesta qualitat ve influenciada per diversos factors de camp i de processat, els quals es poden modular basant-se en coneixements derivats de la investigació científica i tecnològica. A més, un element diferenciador de la qualitat d’aquests olis (respecte a altres greixos) és el seu alt valor nutritiu i saludable, el qual s’ha demostrat a partir de diversos estudis que s’han portat a terme. La jornada va dirigida a productors, elaboradors i professionals del sector dels olis d’oliva verges, interessats en conèixer alguns dels resultats obtinguts en recents investigacions sobre les possibilitats de millora de la qualitat dels olis d’oliva verges.